Rettigheder ved flyforsinkelse eller aflysninger med Delta Airlines

Delta Airlines oprindelse

Delta Airlines er et amerikansk flyselskab med hovedkvarter i Atlanta. Deres oprindelse går helt tilbage til 1925, og de har været med til at stifte SkyTeam-alliancen, som er en samarbejdsalliance, der tilbyder mange fordele til de flypassagerer, der er medlemmer.

Hvert år er de med til at bringe omkring 200 millioner flyrejsende rundt i verden. De tilbyder hele 325 destinationer, man kan flyve til, som er fordelt over 30 forskellige lande. Nogle af områderne inkluderer bl.a. kontinenterne Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Mellemøsten og Caribien.

Delta Airlines rutenetværk er bl.a. kendt for at være et af de største i verden. Og de kan derudover skrive på tjeklisten, at deres Atlanta hub er den største i verden.

Virksomhedsinformation

Med Delta Airlines kan du komme til destinationer som Japan, Kina, Thailand, Vietnam, Singapore, Sri Lanka, Indien, Tyrkiet, Italien, Spanien, England, Irland og mange andre destinationer.

Erstatning fra Delta Airlines

Hvis du oplever en Delta Airlines forsinkelse, så har du forskellige rettigheder. Og disse kan være gode at kende til.

Delta Airlines forsinkelse

Når det kommer til forsinkelser, så skal der oftest være gået et bestemt antal timer, før der er mulighed for erstatning eller kompensation.

Hvis din Delta Airlines forsinkelse er på mere end 5 timer, er der mulighed for at billetterne refunderes eller at de ombookes.

Hvis en Delta Airlines forsinkelse medfører, at du ankommer 3 timer senere til din destination, har du ret til kompensation. Kompensationens størrelse vil dog afhænge af, hvor lang en flyvetur, du har foran dig. Beløbet vil ændre sig ud fra følgende faktorer:

  • Er din flyvning 1.500 km eller kortere
  • Er din flyvetur fra 1.500 km til 3.500 km
  • Er din flyvetur uden for EU og over 3.500 km.

Vær opmærksom på, at kompensationen ikke er mulig, hvis forsinkelsen skyldes omstændigheder, som uvejr eller en arbejdsnedlæggelse, som ikke er varslet.

Hvis forsinkelsen trækker så meget ud, at du skal booke en overnatning, så skal Delta Airlines betale for hotellet samt kørsel til og fra hotellet.

Delta Airlines aflysning

Aflyses dit Delta Airlines fly, har du forskellige muligheder. 1. Du kan få refunderet billetten/billetterne. 2. Du kan få ombooket dit fly, så du kan komme afsted ved næste ledige afgange. 3. Du kan ombooke billetterne, så du kan bruge dem senere.

Hvis der er behov for hotelovernatning i forbindelse med en ombooking, så skal Delta Airlines betale for overnatning samt transport til og fra hotellet.

Din erstatning eller kompensation ved flyaflysning frafalder hvis:

  • Du er blevet informeret om aflysningen 2 uger før afgangstidspunktet.
  • Du allerede er blevet ombooket af Delta Airlines. Her skal ombookingen dog overholde forskellige tidsgrænser.
  • Aflysningen er forårsaget af omstændigheder, der ikke er sædvanlige. Såsom uvejr m.m.

Opret din sag og få eksperthjælp til at inddrive din kompensation: Dansk Rejsehjælp


Jacob - Ansat hos Dansk Rejsehjælp

Mit navn er Jacob, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg arbejder hos Dansk Rejsehjælp. Vi har hjulpet næsten 40.000 mennesker med at få kompensation og refusion for deres forsinkede eller aflyste flyrejser. Har du nogle spørgsmål ift. din egen rejse, så kontakt mig endeligt på nedenstående informationer. E-mail: kundeservice@danskrejsehjaelp.dk Telefonnummer: 6913 6906 Om Jacobs karriere med flykompensation: Jeg har arbejdet med flykompensation siden 2016, og har mange tusinde inddrivelser under bæltet. Jeg er stolt af at arbejde for Dansk Rejsehjælp, da vi møder vores kunder i øjenhøjde. Dette har resulteret i at vi har den bedste Trustpilot, med mere end 1.200 anmeldelser. Jacobs er autorisret til at drive inkassovirksomhed: Jacob har en inkassobevilling, som gør at han må inddrive alle tilgodehavender. Dette inkluderer både kompensation og refusion.