Hvordan får jeg mine penge tilbage fra Flybillet.dk?

Hvordan får jeg mine flybilletter fra Flybillet.dk refunderet?

Mange danskere oplever i disse dage, at de ikke får deres aflyste rejser refunderet fra Flybillet.dk. Dette forsvares oftes med Covid-19, og de påvirkninger som pandemien har medført i rejsebranche. Vi mener ikke hos Dansk Rejsehjælp, at det er kunderne, som skal betale for gildet, hvis fly- og rejseselskabet ikke kan fuldføre den købte service. Hvad kan man så gøre, når rejsebureauet ikke udbetaler? Læs her hvordan du skal forholde dig, hvis Flybillet.dk ikke refunderer dine penge.

Jeg har ikke fået pengene igen fra Flybillet.dk – hvad gør jeg nu?

Blev rejsen du bookede igennem Flybillet.dk aflyst på grund af Covid-19? Hvis dette er tilfældet, er du som rejsende berettiget til at få hele din booking refunderet. Dette er også selvom, at kun en eller flere dele af rejsen er aflyst. I følge EU Forordning 261/04, så skrives der i artikel 8, som omhandler Ret til refusion eller omlægning af rejsen at:

“Refusion inden syv dage i henhold til reglerne i artikel 7, stk. 3, af den fulde købspris for billetten for så vidt angår den del eller de dele af rejsen, der ikke er blevet foretaget, og for så vidt angår den del eller de dele, der allerede er foretaget, såfremt flyvningen ikke længere tjener noget formål i passagerens oprindelige rejseplan, samt, hvis det er relevant”.

Dog ser vi tit, at rejsebureauer som Flybillet.dk tilbageholder de rejsendes refundering, også selvom de har modtaget refunderingen fra flyselskabet for mange måneder siden. Dette mener vi ikke er retfærdigt, og her kan vi tilbyde vores hjælp.

Det er vigtigt at du som rejsende fastholder dit krav på tilbagebetaling af dine penge, uanset hvilke undskyldninger Flybillet.dk kommer med. Vi har hørt samtlige undskyldninger imellem himmel og jord, og ikke alle er lige retvisende i forhold til de gældende rettigheder, som man har som passager.

Få dine flybilletter fra Flybillet.dk refunderet med hjælp fra Dansk Rejsehjælp

Er du træt af at vente på din tilbagebetaling af flybilletterne, og har du næsten givet op? Hos Dansk Rejsehjælp hjælper vi rejsende med at få deres aflyste flybilletter refunderet fra rejsebureauer, som ikke udbetaler pengene tilbage til de rejsende.

Det eneste vi har brug for, er dine flybilletter eller bookingbekræftelse. Herefter kan du roligt læne dig tilbage, og lade os hente dine penge hjem. Vi har stor succesrate med refunderingsager fra Flybillet.dk, og tager sagen hele vejen til retten hvis nødvendigt.

Har du spørgsmål vedrørende din rejse med Flybillet.dk, så kontakt os i dag

Har du en sag med Flybillet.dk, som du ønsker hjælp til at få refunderet, kan du oprette sagen direkte på vores hjemmeside. Ønsker du at snakke med en af vores dygtige sagsbehandlere, eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på følgende kontaktoplysninger:

Hjemmeside: danskrejsehjaelp.dk
Telefon: +45 6913 6906
E-mail: kundeservice@danskrejsehjaelp.dk


Nanna

Nanna, Dansk Rejsehjælp