Thai Airways konkurs – Sådan får du dine penge

Covid-19 har medført en meget svær tid for hele flybranchen, og for Thai Airways har pandemien for alvor påvirket dem økonomisk. Thai Airways har i maj 2020, efter mange måneders hård økonomisk kamp, søgt konkursbeskyttelse under konkurslovgivningen. Denne er nu godkendt af regeringen, og derfor er der nu igangsat en plan for at Thai Airways undgår konkurs. Fremtiden for det Thailandske flyselskab er derfor fortsat usikker, og den kommende tid vil være afgørende.

Hvad medfører en konkursbeskyttelse for Thai Airways?
Hvis et flyselskab går i konkursbeskyttelse, betyder det, at de sammen med de udvalgte kuratorer vil forsøge at igangsætte alle tiltag for at undgå en konkurs. Dette er for at beskytte både flyselskabet, deres kunder og andre finansielt involverede parter. Et andet flyselskabet som også har været i konkursbeskyttelse er Norwegian. Dette endte i en rekonstruktion af flyselskabet, hvor selskabet afskrev gælden til deres kunder, og dermed sikrede sig overlevelse. Dette var dog på bekostning af deres kunder, som alle mistede de penge, som de havde tilgode hos Norwegian. Dette kan du læse mere om her: Norwegian Konkurs.

Hvad betyder dette for din kompensation og refundering?
Det er endnu uvist hvordan denne konkursbeskyttelse vil stille Thai Airways og deres kunder. Dog vil der være stor usikkerhed i at have penge tilgode fra Thai Airways. Derfor anbefaler vi hos Dansk Rejsehjælp, at alle igangsætter processen for at få deres tilgodehavender tilbage hurtigst muligt. Denne anbefaling stammer fra den bitre erfaring, med Norwegian, hvor deres kunder mistede alle sine flypenge fra Norwegian. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os hos Dansk Rejsehjælp, da Thai Airways formentlig vil forsøge at gøre Norwegian kunsten efter, såfremt dette vil kunne sikre dem økonomisk.

Hvordan får du hjælp?
Her hos Dansk Rejsehjælp holder vi os hele tiden opdateret på Thai Airways’ situation. Derfor kan vi altid informere om den nyeste udvikling, samt give gode råd og hjælp til at få dine penge sikkert hjem. Vi ved, at det kan være svært at overskue de mange regler og lovgivninger på dette område. Derfor kan du trygt overlade dit krav til vores eksperter, som sikrer dig de bedst mulige chancer for at få dine penge sikkert hjem fra Thai Airways.

Vi er så selvsikre i vores færdigheder, at vi kan tilbyde en ”no win, no fee” tilgang til vores service. Dette betyder, at hvis ikke vi henter dine penge hjem fra Thai Airways, så arbejder vi gratis. Vinder vi som forventet sagen for dig, så tager vi kun et 30% salær inkl. moms. Det vil sige at du aldrig skal have penge op af lommen, og du ikke kan lide nogen yderligere økonomisk risiko ved at bruge os. Du får 70% af beløbet udbetalt til din konto, og det kræver blot du sender os en kopi af din billet.

Du kan kontakte os ved at henvende dig på vores hjemmeside, via telefon eller på e-mail.
Hjemmeside: danskrejsehjaelp.dk
E-mail: kundeservice@danskrejsehjaelp.dk
Telefonummer: +45 6913 6906.


Nanna

Nanna, Dansk Rejsehjælp