SAS Strejke – Du kan søge kompensation nu

Var din rejse påvirket i af den omtalte SAS pilotstrejke i 2019? Nu er der muligt at søge kompensation for de rejser, som var påvirket af SAS-strejken i 2019. Dette blev slået fast ved den europæiske domstol d. 23 marts 2021, og dermed er tusinder af rejsende berettiget til kompensation. Du kan nemt oprette din sag her og søge kompensation i dag.

EU-dom vedtaget for SAS pilotstrejke

Den europæiske domstol vedtog d. 23. marts 2021 at en i forvejen varslet og lovlig strejke blandt SAS egne piloter ikke kan anses som værende en “ekstraordinær omstændighed”. Dette har stor betydning for de mange rejsende, der under strejken oplevede forsinkelser, aflysninger eller andre flyforstyrrelser, da de nu muligvis er berettiget til kompensation.

SAS har ellers indtil nu hævdet, at strejken faldt ind under den bestemmelse i EU-forordningen, der siger, at flyselskaber er undtaget at udbetale kompensation, hvis aflysningen eller forsinkelsen skyldes “ekstraordinære omstændigheder”. Dette afviser EU-domstolen med deres aflagte dom d. 23 marts 2021.

Passagerer kan få op til €600 i kompensation

Den netop aflagte betyder for de mange rejsende, der oplevede at deres fly for forsinket eller aflyst, at de muligvis er berettiget til kompensation. Reglerne gælder nu som for alle andre aflysninger og forsinkelser i EU, og skal afgøres efter EU forordningen 261/2004.

De rejsende der er berettiget til kompensation kan se frem til alt imellem €250-600, svarende til mellem ca. 1.900-4.500 DKK pr. passager. Dette afgøres blandt andet af antallet af timer den rejsende har været forsinket, samt hvor mange KM rejsen var på.

Har du ikke søgt din kompensation endnu, kan du sagtens nå det. Det er muligt at søge kompensation op til 3 år tilbage i tid.

Søg kompensation for din SAS rejse nu

Hos Dansk Rejsehjælp hjælper vi alle rejsende med at søge kompensation for deres SAS rejser, herunder dem som var påvirket af pilotstrejken tilbage i 2019. Vi hjælper ligeledes med at søge kompensation fra alle andre flyselskaber.

Kontakt os på nedenstående, hvis du ønsker at oprette din sag:

Telefon: +45 6913 6906
Mail: kundeservice@danskrejsehjaelp.dk
Hjemmeside: https://danskrejsehjaelp.dk/ 

 


Nanna

Nanna, Dansk Rejsehjælp