Hvordan får jeg mine penge tilbage fra Detur?

Venter du ligesom rigtig mange andre danskere stadig på din refundering fra Detur.dk? Så kan der være hjælp at hente i dette opslag! Læs her hvordan du skal forholde dig, og hvad du kan gøre for at få dine penge tilbage.

Detur udbetaler ikke min refundering – Hvad gør jeg?

Har du haft en rejse aflyst af flyselskabet på grund af Covid-19 er du berettiget til at få dine penge retur. Dog oplever mange rejsende, at rejseselskaber som Detur holder på pengene, og ikke udbetaler den refusion som de rejsende er berettiget til.

Det er vigtigt, at du fastholder dit krav uanset hvad rejselskabet kommer med af undskyldning, og her kan vi hos Dansk Rejsehjælp hjælpe dig.

Få dine penge fra Detur tilbage med hjælp fra Dansk Rejsehjælp

Er du træt af at vente på din tilbagebetaling fra Detur? Hos Dansk Rejsehjælp hjælper vi dig med at få dine penge refunderet, og tager sagen hele vejen til rettet, hvis nødvendigt. Alt du skal gøre er blot at oprette din sag hos os, og så kan du roligt stole på, at vi henter dine penge hjem. Opret sagen igennem nedenstående link.

Kontakt Dansk Rejsehjælp og få hjælp til refundering

Foruden at oprette din sag igennem ovenstående link, er du også meget velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktinformationer, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp:

Telefon: +45 6913 6906
Mail: kundeservice@danskrejsehjaelp.dk
Hjemmeside: https://danskrejsehjaelp.dk/


Nanna

Nanna, Dansk Rejsehjælp