Helpie FAQ – Group Sample

[helpie_notices group_id=’52’/]

Getting Started

 • Hvorfor skal man være i lufthavnen 2 timer før?

  At ankomme til lufthavnen 2 timer før afgang anbefales generelt for internationale flyvninger. Dette tidspunkt tillader passagerer at have tilstrækkelig tid til at gennemføre sikkerheds- og grænsekontroller samt eventuelle andre procedurer, der kan tage tid, som at finde gaten, købe sidste øjebliksartikler eller håndtere uventede forhold såsom køer ved sikkerhedskontrollen.

 • Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen med Ryanair?

  Specifikke tidspunkter kan variere afhængigt af flyselskabet og destinationen. Ryanair og andre lavprisselskaber kan anbefale at ankomme mindst 2 timer før afgang, men det er altid bedst at dobbelttjekke denne information på din billet eller på flyselskabets hjemmeside, da det kan ændre sig.

 • Hvad gør man, når man har checket ind hjemmefra?

  Når du har checket ind hjemmefra, skal du typisk gå direkte til sikkerhedskontrollen ved ankomst til lufthavnen, medmindre du har bagage, der skal afleveres. Du kan have din boardingkort på din telefon eller printet ud, klar til at blive scannet ved sikkerhedskontrollen og ved boarding.

 • Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen med håndbagage?

  Generelt anbefales det at ankomme mindst 1 til 1,5 timer før afgang, hvis du kun har håndbagage, men dette kan variere afhængigt af lufthavnen og den specifikke flyvning.

 • Er det en fordel at tjekke ind hjemmefra?

  Ja, det kan være en fordel at tjekke ind hjemmefra. Det sparer tid ved lufthavnen og kan give dig bedre valg af pladser, især hvis der er mulighed for at vælge pladser på forhånd. Desuden kan det reducere stressen ved indtjekning i sidste øjeblik og kan være nyttigt, hvis der er lange køer ved skranken til check-in.